titrdarya
دریانوش رئيس هيأت استان فارس شد درج خبر 1397/9/13

انتخابات هيأت‌ ورزش های دانشگاهی ؛
دریانوش رئيس هيأت استان فارس شد
فرهاد دریانوش به عنوان رئیس هيأت‌ ورزش های دانشگاهی استان فارس انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومي فدراسيون ملي ورزش‌هاي دانشگاهي، مجمع انتخابات رئيس هيأت‌ ورزش‌هاي دانشگاهي استان فارس برگزار و دکتر فرهاد دریانوش به عنوان رئيس هيأت انتخاب شد.
بنابراین گزارش مجمع انتخابات هیات ورزش های دانشگاهی استان فارس به ریاست دکتر دهخدا رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی ، علی کامیاب کلانتری مدیر کل ورزش و جوانان استان فارس، مدیران تربیت بدنی دانشگاههای استان، نماینده ورزشکاران، نماینده مربیان و بقیه اعضاء مجمع در محل اداره کل تربیت بدنی استان برگزار شد .
این انتخابات که با حضور دو کاندیدا دریانوش و کریمی برگزار شد در پایان انتخابات دکتر فرهاد دریانوش مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز  با 8 رای به عنوان رئیس هیئت ورزشی دانشگاههای استان فارس انتخاب و جایگزین جمشید شیری شد.
همچنین محسن کریمی دیگر کاندیدا این استان موفق به کسب چهار رای شد.
لازم به ذکر است در حاشیه این مجمع رئیس فدراسیون دانشگاهی و مدیر کل ورزش و جوانان استان دیدار و در خصوص همکاری و تعامل اداره تربیت بدنی استان و هیات ورزش های دانشگاهی استان گفتگو کردند تا بتوان از ظرفیتهای دو بخش در جهت تقویت ورزش قهرمانی و همگانی استفاده کرد.