بابایی
برگزاری دوره ورزشی پیلاتس توسط کارشناس مسئول ورزشهای همگانی درح خبر 1397/8/14
*سرکار خانم بابایی کارشناس مسئول اداره کل تربیت بدنی از برگزاری دوره ورزشی پیلاتس خبر داد.*
ورزش پیلاتس مجموعه ای از حرکاتی است که با تمرکز بر استفاده ی همزمان از ذهن و جسم از جاذبه و وزن بدن برای افزایش مقاومت شما کمک می گیرد تا ماهیچه های تثبیت کننده ی بدن تقویت شوند. تمرین منظم پیلاتس به بهبود وضعیت بدنی، ماهیچه ها، تعادل و تحرک مفاصل و نیز کاهش استرس و تنش کمک می کند.
پیلاتس به طور قابل توجهی نسبت به تمرین‌های قدرتی سنتی که از دستگاه‌های بدن‌سازی استفاده می‌کنند، برای مفاصل سالم‌تر و آسیب‌رسانی کمتری دارد، زیرا از بدن خود شما برای مقاومت استفاده می‌کند و قدرت را از مرکز بدن تقویت می‌نماید
در راستای توسعه فرهنگ ورزش در بین همکاران محترم ( بانوان) یک دوره 12 جلسه ای پیلاتس را از 97/9/17 لغایت 97/10/12  با مربیگری سرکار خانم حسینی از اساتید برجسته پیلاتس کشور در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار خواهد شد که اولین جلسه آن با استقبال کارمندان دانشگاه پیام نور با حضور بیش از 30 نفر در طبقه بالای مسجد امام رضا (علیه السلام) برگزار شد.
بابایی افزود: شادی کارکنان جهت حضور در این جلسه نوید ادامه جلسات این ورزش مفرح در روزهای آتی رل خواهد داد.