:.

برگزاري كلاس آموزشي اسكواش ويژه كارشناسان و كاركنان

روساي محترم كليه استانها

سلام عليكم

با احترام، اداره ورزش همگاني اداره كل تربيت بدني در نظر دارد به مناسبت دهه مبارك فجر نسبت به راه اندازي كلاس هاي آموزشي اسكواش ويژه كارشناسان و كاركنان (برادران) تربيت بدني دانشگاه پيام نور اقدام نمايد. در اين راستا تمامي استانها و واحدها در چارچوب زير مي توانند اقدام به شركت نمايند.

1-   مسئوليت نظارت برگزاري دوره با اداره كل تربيت بدني است.

2-   مكان برگزاري با هماهنگي فدراسيون اسكواش شهر گرگان تعيين شده است.

3-   مدت دوره آموزشي 3 روز است:

چهارشنبه 5/11/90  صبح و عصر تئوري

پنجشنبه  6/11/90  صبح و عصر عملي

جمعه    7/11/90  صبح عملي و عصر آزمون

4-   تعدادشركت كنندگان در هر كلاس حداكثر 25 نفر تعيين شده است،كه بايد تا روز يكشنبه مورخه 25/10/1390 رسما در فدراسيون اسكواش ثبت نام نمايند .

5-  مدرس دوره، راكت ، توپ و هزينه استفاده از كورت آموزشي به صورت رايگان از طرف فدراسيون اسكواش در اختيار اين دوره قرار گرفته است.

6-  هزينه خوابگاه و غذا بر عهده خود افراد است كه بابت هر روز 000/25 تومان هزينه خوابگاه و 000/20 تومان هزينه (صبحانه، ناهار و شام) مي باشد كه اين مبلغ بايد به حساب فدراسيون اسكواش قبل از آغاز دوره واريز شود.)لازم به ذكر است كه اين هزينه اجباري نبوده وافرادي كه داراي امكانات هستند و يا بومي مي باشند مي توانند از اين تسهيلات استفاده ننمايند كه در اين صورت كل هزينه رايگان مي شود .)

7-  جهت كسب اطلاعات بيشتر با جناب آقاي فقير، دبير محترم فدراسيون اسكواش تماس حاصل فرماييد. شماره تماس: 2-44016381 021    و تلفن همراه: 09127944429