اطلاعیه ها
اطلاعیه انجمن های ورزشی دانشگاه پیام نور

.

اطلاعیه انجمن های ورزشی دانشگاه پیام نور
به اطلاع می رساند اساسنامه انجمن های تخصصی دانشگاه پیام نور توسط اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان مورد تایید قرار گرفته و به دانشگاه ابلاغ شده است. ان شاءالله در اسرع وقت پس از طرح در جلسه شورای ورزشی دانشگاه، اساسنامه به کلیه استانها نیز ابلاغ خواهد شد.
لازم به ذکر است کلیه ابلاغهای قبلی مرتبط با انجمن های ورزشی دانشگاه پیام نور فاقد اعتبار بوده و اداره کل تربیت بدنی مسئولیتی در قبال عملکرد فعلی آنها ندارد. قطعا پس از صدور ابلاغ برای اعضای جدید، مطابق اساسنامه، اطلاع رسانی لازم در سایت دانشگاه، فضای مجازی و ... انجام خواهد شد.
بدیهی است بکار بردن عنوان انجمن در هر رشته ورزشی برای اعضای سابق باید با عنوان "مسئول اسبق انجمن ...، دبیر اسبق انجمن و... صورت گیرد.
تنها مرجع تایید کنند عناوین انجمن ورزشی در دانشگاه پیام نور، اداره کل تربیت بدنی خواهد بود.