تفاهم نامه ها
1403/1/28 سه‌شنبه
انتخاب انجمن کیک بوکسینگ و موتای دانشگاه پیام نور به عنوان انجمن برتر دانشگاه
موی تای و کیک بوکسینگ، برترین انجمن ورزشی دانشگاه پیام نور شد. در نشست مشترک روسای کمیته فرهنگی دانشگاه پیام نور، انجمن موی تای و کیک بوکسینگ به عنوان برترین انجمن ورزشی این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ معرفی شد.

.

نشست مشترک روسای کمیته فرهنگی دانشگاه پیام نور به منظور بررسی فعالیت‌های ورزش دانشگاهی و معرفی اساتید برتر، کارمندان نمونه و قهرمانان انجمن های ورزشی، روز دوشنبه ۲۱ اسفندماه 1402 در تهران برگزار شد. بر همین اساس و پس از بررسی انجام گرفته، انجمن موی تای و کیک بوکسینگ دانشگاه پیام نور با مسئولیت دکتر "تورج عنصری" به واسطه عملکرد موفق خود در سال 1402، از بین ۵۲ انجمن ورزشی، موفق شد عنوان نخست را به خود اختصاص دهد. گفتنی است به همین مناسبت طی مراسمی با حضور دکترهمت اله بسطامی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور، از "دکترعنصری" با اهداء لوح یادبود و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
فايل هاي مربوطه :
انجمن.pdf207.789 KB