تفاهم نامه ها
1403/1/25 شنبه
نشست هیئت رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی برگزار شد.
با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان نشست هیئت رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با موضوع بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی برگزار شد.

.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش‌های ‌های دانشگاهی، نشست هیئت رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با موضوع بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی با حضور دکترهاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر خدادادی سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، دکتر ابراهیم علی‌دوست مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و نایب رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و دیگر اعضاء محترم هیئت رئیسه برگزار شد. دکتر داداش پور در این جلسه ضمن خوش‌آمدگویی و تبریک به مناسبت آغاز ماه شوال وعید سعید فطر گفت: بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی با هدف بروز استعدادها و توانمندی مسلمانان در عرصه ورزش شکل گرفته است. وی ادامه داد: تا کنون دعوت نامه حضور در این رویداد بزرگ به 57 کشور اسلامی ارسال شده است و منتظر پاسخ آن‌ها هستیم تا در این خصوص برنامه ریزی‌های لازم را انجام دهیم. دکتر داداش‌پور با بیان اینکه در خصوص برگزاری بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی با وزارت ورزش و جوانان و وزارت امور خارجه نشست داشته‌‎ایم؛ تصریح کرد: همچنین در این راستا باید ستاد بازی‌ها و کمیته‌های مربوطه تشکیل شود و از همه ظرفیت‌های کشور و کلیه زیر نظام‌های آموزشی استفاده کنیم تا حضور حداکثری کشورها را در این مسابقات شاهد باشیم. رئیس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: سال گذشته در سه رشته ورزشی لیگ دانشگاهی برگزار شده است و تلاش داریم در سال جدید تعداد لیگ‌های دانشگاهی را به هفت رشته افزایش دهیم. گفتنی است؛ در این نشست دکتر خدادادی سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی گزارشی از فعالیت‌های انجام شده این فدراسیون در خصوص برگزاری بازی های همبستگی کشورهای اسلامی ارائه کرد.